Prevederi generale

Accesul/vizitarea acestui website de catre dvs. se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dvs. cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

S. C. ROYAL COSMETICS GROUP S. R. L., in calitate de proprietar/administrator al site-ului www.cyrineparfumuri.ro, denumit generic Site, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, aceasta incluzand si sectiunea Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De-aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa ii/le respectati.

S. C. ROYAL COSMETICS GROUP S. R. L. nu poate garanta disponibilitatea si functionalitatea permanenta a site-ului si nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea, integritatea datelor afisate pe site si nici pentru greselile de afisare. In eventualitatea in care exista erori sau daca datele au fost introduse gresit in baza de date,                 S. C. ROYAL COSMETICS GROUP S. R. L. nu poate fi tras la raspundere. De-asemenea, S. C. ROYAL COSMETICS GROUP S. R. L. nu isi asuma raspunderea pentru folosirea www.cyrineparfumuri.ro sub falsa identitate si nici pentru alterarea informatiilor dumneavoastra de catre altcineva folosind datele dvs. de identificare.

Continutul site-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut sau exploatat in orice alte scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al S. C. ROYAL COSMETICS GROUP S. R. L.

Conditii de utilizare

Garantii

Site-ul este furnizat de catre S. C. ROYAL COSMETICS GROUP S. R. L. asa cum este si atat cat este disponibil.                   S. C. ROYAL COSMETICS GROUP S. R. L. nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de pe adresele www.cyrineparfumuri.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, S. C. ROYAL COSMETICS GROUP S. R. L. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. S. C. ROYAL COSMETICS GROUP S. R. L. nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site.

S. C. ROYAL COSMETICS GROUP S. R. L. nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site.

Securitate

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale platformei CyrinePafumuri sau ale unor terte parti si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate, iar in acest sens, S. C. ROYAL COSMETICS GROUP S. R. L. isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati S. C. ROYAL COSMETICS GROUP S. R. L. licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a publica pe site-ul www.cyrineparfumuri.ro. Declarati pe proprie raspundere si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral S. C. ROYAL COSMETICS GROUP S. R. L. sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Drepturi de proprietate intelectuala

S. C. ROYAL COSMETICS GROUP S. R. L. respecta drepturile intelectuale ale unor terte persoane. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost reprodusa de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam ne adresati o notificare care sa cuprinda:

* semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte posesorul dreptului de proprietate;
* o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
* o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
* adresa, numarul de telefon si adresa dvs. de e-mail;
* o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
* o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

Comanda

Cumparatorul poate efectua comenzi prin adaugarea produsului/produselor in cosul de cumparaturi, urmand apoi pasii in care va selecta modalitatea de plata si va introduce datele de contact si de livrare. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi in lipsa finalizarii comenzii nu atrage dupa sine inregistratrarea unei comenzi si implicit nici rezervarea automata a produsului.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul agreaza că toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate.

Livrare

Optiuni de expediere:

1. Ridicare personala:

Sector 1, Mun. Bucuresti, Bd. Poligrafiei, Nr. 52-54, Complex comercial Flora, Culoar 4, Stand 141-142, Nr. contact: 0722247168/0770177407. Programul de lucru este L-V/09:00-17:00, dar poate varia uneori in functie de programul complexului comercial.

2. Livrare Courier

Optiuni de plata:

1. Plata la livrare (valabila doar pentru livrarile facute pe teritoriul Romaniei)

2. Plata online prin card (in curand)

3. Plata prin transfer bancar – O. P.

Discount-uri (Reduceri)

În magazinul online, acordăm diferite tipuri de discounturi la campanii anuntate public. Discountul este semnalizat fie prin reducerea aplicata pretului intreg al produsului SAU poate fi aplicat prin folosirea codului/cuponului de discount dedicat promotiei respective. Pentru un produs NU se pot aplica mai multe tipuri de discount, acestea NU se cumulează.

Orice cod de reducere poate fi utilizat o singură dată, cu excepția cazului în care este prevăzut în mod explicit altfel. În cazul folosirii multiple în mod abuziv, vânzătorul are dreptul de a refuza folosirea codului de reducere.

** Codul electronic de reducere se aplica la finalizarea comenzii , mai precis la sectiunea “METODA DE PLATA” .

In chenarul dreptunghiular se introduce codul cuponului de discount si apoi se apasa butonul “APLICA CUPON” + butonul “CONTINUA” + “FINALIZEAZA COMANDA”

CyrineParfumuri.ro NU ofera reduceri preferentiale la achizitionarea produselor.

Politica de retur

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. In aceasta situatie, costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S. C. ROYAL COSMETICS GROUP S. R. L..

Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. In aceasta situatie, costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S. C. ROYAL COSMETICS GROUP S. R. L..

Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, adică să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum, să fie nedesfăcut, respectiv sigilat.

Returul, fără a preciza motivul, nu este posibil în situația în care produsul a fost parțial folosit. Nu este acceptat returul acestor produse din motive igienice .

Returnarea produselor gravate la cerere, nu este posibilă, deoarece acest serviciu este unul personalizat.

În funcție de starea produsului returnat, se va decide dacă rambursarea poate fi acceptată.

In cazul returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

Conditiile de retur specifice anumitor categorii de produse:

Conform OG 34/2014 din 04/06/2014, produsele cosmetice care prezinta cutie si folie sigilata in momentul vanzarii si parfumurile, se pot returna doar daca sunt sigilate. Produsele care nu mai au ambalajul original complet in care au fost livrate nu se mai pot returna.

Conform OG 34/2014 din 04/06/2014 art. 16 lit. c), sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:

A) Contractele De Prestări De Servicii, După Prestarea Completă A Serviciilor, Dacă Executarea A Început Cu Acordul Prealabil Expres Al Consumatorului Şi După Ce Acesta A Confirmat Că A Luat Cunoştinţă De Faptul Că Îşi Va Pierde Dreptul La Retragere După Executarea Completă A Contractului De Către Profesionist;
B) Furnizarea De Produse Sau Servicii Al Căror Preţ Depinde De Fluctuaţiile De Pe Piaţa Financiară Pe Care Profesionistul Nu Le Poate Controla Şi Care Pot Avea Loc Pe Parcursul Perioadei De Retragere;
C) Furnizarea De Produse Confecţionate După Specificaţiile Prezentate De Consumator Sau Personalizate În Mod Clar;
D) Furnizarea De Produse Care Sunt Susceptibile A Se Deteriora Sau A Expira Rapid;
E) Furnizarea De Produse Sigilate Care Nu Pot Fi Returnate Din Motive De Protecţie A Sănătăţii Sau Din Motive De Igienă Şi Care Au Fost Desigilate De Consumator;
F) Furnizarea De Produse Care Sunt, După Livrare, Potrivit Naturii Acestora, Inseparabil Amestecate Cu Alte Elemente;

Solicitare retur

În cazul în care ați achiziționat produse de la noi și doriți să depuneți o reclamatie/sesizare, vă rugăm să luați legătura cu departamentul suport clienți, prin e-mail office@cyrineparfumuri.ro sau la telefon: +40722 247 168/0770177407. Cererea de retur va fi înregistrată de noi, astfel încat dumneavoastră să nu fiți taxați pentru acest serviciu.

Procedura retur

Trimiteti pe adresa office@cyrineparfumuri.ro un mail cu subiectul” Cerere retur” in care sa se specifice: numarul de factura/numarul de comanda, data comenzii, produsul ce urmeaza a fi returnat, starea produsului la momentul cererii, motivul returnării. Anexați o copie a facturii și informații prin care putem identifica achiziția dumneavoastră.

Sigilați produsul/produsele in folie cu bule pentru protectie si apoi într-o cutie de carton, astfel încât să nu se deterioreze pe parcursul traseului sau intr-un alt mod care sa nu duca la deteriorarea acestuia/acestora pe durata transportului.

Mai mult, vă rugăm să indicați modul în care vom proceda în cazul în care returul dumneavoastră este acceptat și anume, în cazul în care bunurile necesită un schimb (același produs) sau se restituie suma. În cazul unei cereri de restituire a banilor, indicați codul IBAN în RON (24 de caractere) aferent contului bancar în care doriți să efectuăm restituirea sumei si numele titularului acestuia. Nu uitați să ne furnizați detalii complete de contact, numărul comenzii, adresa de e-mail și numărul de telefon, pentru a procesa solicitarea corect și rapid. Restituirea contravalorii comenzii/produsului in cazul in care returul este acceptat, se va face in termen de 14 zile.

Produsele nu se pot restitui direct agenților de livrare, în cazul unei reclamații.